Aviation Search

Achtergrondinformatie
G. Voetbal Aviation Search is hét management search bureau voor de nationale én internationale luchtvaartbranche. Het is het bureau in Nederland dat voor u als organisatie of kandidaat actief bemiddelt in de luchtvaartsector, dat wil zeggen nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en toeleveranciers zoals catering-, afhandelings- en onderhoudsbedrijven. Het bureau is opgericht door  Bert G. Voetbal, die door zijn jarenlange ervaring in de luchtvaartbranche over een uitgebreid netwerk beschikt en bekend is met de vele kanten van de luchtvaartsector, of het nu gaat om commerciële, operationele, technisch financiële, logistieke en/of luchtvaartpolitieke zaken. Dit stelt het bureau in staat de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen in die dynamische wereld van de luchtvaart.

 G. Voetbal beheerde op directieniveau onder meer financiële portefeuilles bij diverse andere bedrijven.

Voor wie werken wij
Bent u als organisatie in de luchtvaart sector op zoek naar een geschikte kandidaat voor een midden- of topkaderfunctie, dan is G. Voetbal Aviation Search een logische keus. Het bureau beschikt over een uitgebreid bestand met kandidaten en verzorgt professionele bemiddeling tussen uw organisatie en geschikte kandidaten.

Wilt u van werkkring veranderen, maar wel in de luchtvaartbranche werkzaam blijven of heeft u werkervaring in het midden- of topkader buiten de branche en bent u op zoek naar een dynamische baan in de luchtvaartsector, dan kunt u zich bij G. Voetbal Aviation Search aanmelden als kandidaat. Een kansrijke kandidaat voor een functie in het topkader is in bezit van een goede opleiding (HBO of universitair) en gedegen werkervaring, waarbij een goed carrièreverloop met duidelijk aantoonbare successen een belangrijke factor is. Voor een functie in het middenkader zoals (directie)secretaresse, afdelingshoofd of stafmedewerkers is een goede opleiding op minimaal MBO niveau en relevante werkervaring van belang.
G. Voetbal Aviation Search is u als kandidaat van dienst door actief mee te denken over uw carrière en te adviseren over een mogelijk carrièreverloop. Dit gebeurt uiteraard kosteloos, daar deze loopbaanadvisering een nuttige aanvulling is op de dienstverlening van het bureau.