File Search

Wat is File Search?
In onze geïntegreerde database wordt gezocht naar kandidaten die voldoen aan de door u opgegeven selectiecriteria.
Het is voor u belangrijk om te weten dat de kandidaten die zich bevinden in onze database, zorgvuldig zijn geselecteerd door onze gespecialiseerde consultants. Daar wij onze kandidaten middels een persoonlijk gesprek leren, kennen bevatten onze bestanden niet alleen gegevens over opleiding en werkervaring, maar ook persoonlijke kenmerken. Deze persoonlijke kenmerken zijn naast kennis en ervaring de belangrijkste elementen voor een langdurige werkrelatie.


Wat kost File Search?
Onze fee bedraagt een percentage van het vaste bruto jaarinkomen, inclusief vakantiegeld, van uw nieuwe collega op basis van ‘no cure no pay’.


Wat krijgt u hiervoor?
Kandidaten met de juiste motivatie; wij stellen die kandidaten waarvan wij weten dat zij aan het door u gestelde profiel voldoen, middels correspondentie op de hoogte van uw vacature. Indien zij geïnteresseerd zijn kunnen zij dit middels correspondentie mét motivatie aan ons kenbaar maken. Deze kandidaten worden uitgenodigd voor een gestructureerd interview volgens beproefde methodieken bij ons op kantoor. Alleen bij gebleken geschiktheid zullen de kandidaten aan u worden voorgesteld. Zij zullen, in overleg met u, worden uitgenodigd voor een vervolggesprek op uw bedrijfsadres. Indien gewenst kunnen wij bij het vervolggesprek aanwezig zijn.

Garantie
Wij geven u een garantie van twee maanden op de juiste match; indien uw kandidaat niet voldoet, gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat.